Voorbeeld van werk van cursisten

Aanmelden en inschrijven

Het aanmelden voor de cursussen tekenen en schilderen is altijd mogelijk. Hoe eerder u zich echter aanmeldt voor de cursus hoe zekerder u bent van een plek. Aanmelden kan via dit contactformulier u ontvangt dan binnen een week een bevestiging.

Inschrijving vindt plaats door een volledig ingevuld aanmeldformulier op te sturen aan de cursusleidster. Dit aanmeldformulier krijgt u toegestuurd van de docent. Inschrijving uiterlijk een week voor aanvang van de cursus. U krijgt dan telefonisch, per post of per e-mail bericht of u geplaatst bent. Na dit bericht is de inschrijving bindend. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn dan gaat de cursus niet door. U krijgt hierover tijdig bericht. Is de cursus vol dan kunt u zich opgeven voor een wachtlijst.

  • Kunsthuis de Vleugel werkt met kleine groepen (8 tot 10 cursisten per cursus). Zo blijft er ruimte voor individuele aandacht.
  • Er wordt gewerkt met een programma maar u kunt ook aan een eigen werkstuk werken.
  • In de schoolvakanties en tijdens de feestdagen is er geen les.

Een of twee gemiste lessen kunnen op afspraak tijdens één van de andere cursussen worden ingehaald.

Bij verhindering van de cursusleidster wordt u op de hoogte gebracht. Als er om deze reden een les uitvalt zal er altijd een extra inhaalles worden aangeboden. Bij verhindering van de cursist is het mogelijk de les in te halen op het moment dat er een andere cursus plaatsvindt.

Er is in de cursusruimte voor iedere cursist plaats om een schilderij op te bergen dat nog niet af is. Zo kan er eenvoudig bij de volgende les weer aan verder gewerkt worden.

Uw aanmelding is bindend. Wanneer u de cursus wilt annuleren dan bent u redelijkerwijs tussen de 50 – 80 % van de cursusprijs verschuldigd.

Betaling van de cursus:

Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een factuur. De betaling kan in één keer of in twee termijnen voldaan worden. De (eerste) betaling vindt plaats voordat de cursus van start gaat. U kunt ook contant betalen bij aanvang van de eerste les.