Voorbeeld van werk van cursisten

Aanmelden en inschrijven

Het aanmelden voor de cursussen tekenen en schilderen is altijd mogelijk. Hoe eerder u zich echter aanmeldt voor de cursus hoe zekerder u bent van een plek. Aanmelden kan via dit contactformulier u ontvangt dan binnen een week een antwoord van de docent.

Inschrijving vindt plaats door uw adresgegevens en telefoonnummer door te geven aan de docent. Inschrijven kan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus. U krijgt dan telefonisch  uiterlijk een week voor aanvang van de cursus. U krijgt dan telefonisch of per e-mail bericht of u geplaatst bent. Nadat u de bevestiging van inschrijving heeft ontvangen is de inschrijving bindend. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn dan gaat de cursus niet door. U krijgt hierover tijdig bericht. Is de cursus vol dan kunt u zich opgeven voor een wachtlijst.

  • Kunsthuis de Vleugel werkt met kleine groepen. Het streven is max. 10 cursisten per cursus. Zo blijft er ruimte voor individuele aandacht.
  • Er wordt gewerkt met een programma maar u kunt ook aan een eigen werkstuk werken.
  • In de schoolvakanties en tijdens de feestdagen is er geen les.

Wanneer de cursist verhinderd is dan kunnen er één of twee gemiste lessen op afspraak tijdens één van de andere cursussen in dezelfde periode worden ingehaald. U kunt de gemiste lessen niet meenemen naar een volgende cursus.

Bij verhindering van de cursusleidster wordt u op de hoogte gebracht. Als er om deze reden een les uitvalt zal er altijd een extra inhaalles worden aangeboden, een week na de laatste les.

Er is in de cursusruimte voor iedere cursist plaats om een schilderij op te bergen dat nog niet af is. Zo kan er eenvoudig bij de volgende les weer aan verder gewerkt worden.

Uw aanmelding is bindend. Wanneer u de cursus vijf weken van tevoren wilt annuleren dan kan dat kostenloos. Bij een annulering binnen vijf weken voor aanvang van de cursus bent u 50% van de cursusprijs verschuldigd. Bij een annulering tijdens de cursus bent u redelijkerwijs 80 – 100 % van de cursusprijs verschuldigd.

Betaling van de cursus:

Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een factuur. De betaling kan in één keer of in twee termijnen voldaan worden. De (eerste) betaling vindt plaats voordat de cursus van start gaat. U kunt ook contant betalen bij aanvang van de eerste les.