Voorbeeld van werk van cursistenAanmelden
Het aanmelden voor de cursussen tekenen en schilderen is altijd mogelijk. Hoe eerder u zich echter aanmeldt voor de cursus hoe zekerder u bent van een plek. Aanmelden kan via dit contactformulier. U ontvangt dan binnen een week een antwoord van de docent.

Inschrijven
Inschrijving vindt plaats door uw adresgegevens en telefoonnummer door te geven aan de docent. Inschrijven kan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus. U krijgt dan telefonisch of per e-mail bericht of u geplaatst bent. Nadat u de bevestiging van inschrijving heeft ontvangen is de inschrijving bindend. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn dan gaat de cursus niet door. U krijgt hierover tijdig bericht. Is de cursus vol dan kunt u zich opgeven voor een wachtlijst. Dit kan ook via het contactformulier op deze website.

  • Kunsthuis de Vleugel werkt met kleine groepen. Het streven is dat zolang de richtlijnen van het RIVM gelden er max. 8 cursisten per cursus kunnen deelnemen per cursus. Er blijft altijd ruimte voor individuele aandacht.
  • Er wordt gewerkt met een programma maar u kunt ook aan een eigen werkstuk werken.
  • In de schoolvakanties en tijdens de feestdagen is er geen les.
  • Er is in de cursusruimte voor iedere cursist plaats om een schilderij op te bergen dat nog niet af is. Zo kan er eenvoudig bij de volgende les weer aan verder gewerkt worden.

Afmelden voor een les
Wanneer u zich wilt afmelden voor een les dan kunt u dat per mail, sms, telefonisch of via WhatsApp doorgeven (zie telefoonnummer rechts van deze pagina).

U bent verhinderd
Wanneer de cursist verhinderd is dan kan er één les ingehaald worden in de week na afloop van de cursus op het door u gekozen dagdeel. Mocht u meer lessen missen dan is het niet mogelijk om deze mee te nemen naar een volgende cursus.

Bij verhindering van de docent wordt u op de hoogte gebracht. Als er om deze reden een les uitvalt dan zal deze les op een later moment worden aangeboden.

Coronamaatregelen
Ondanks de dreiging van het coronavirus wilt u toch graag veilig cursus volgen.

De hygiëne en de 1,5 m. aftand regelingen die opgesteld zijn door het RIVM worden tijdens de cursussen gehanteerd. Wanneer u koorts heeft of verkouden bent dan blijft u thuis. Hetzelfde geldt voor de docent.
Mocht er tijdens de cursusperiode een tweede landelijke lockdown ontstaan dan ontvangt u 100% van de kosten van de resterende lessen terug.

Annulering na aanmelding
Uw aanmelding is bindend. Wanneer u de cursus vijf weken van tevoren wilt annuleren dan kan dat kosteloos. Bij een annulering binnen vijf weken voor aanvang van de cursus bent u 50% van de cursusprijs verschuldigd. Bij een annulering tijdens de cursus bent u de totale cursusprijs verschuldigd.

Betaling van de cursus
Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een factuur. De betaling kan in één keer of in twee termijnen voldaan worden. Wanneer u in termijnen betaalt dan maakt u daarover van tevoren een afspraak met de docent. De (eerste) betaling vindt plaats voordat de cursus van start gaat. U kunt ook contant betalen bij aanvang van de eerste les.