Helaas, deze cursus heeft de maximale hoeveelheid cursisten bereikt en is vol. Wilt u op tijd op de hoogte gebracht worden als de inschrijving voor deze cursus in het voorjaar van 2021 weer van start gaat? Dat kunt u doen met het contactformulier op deze website.

Periode: woensdag 16 september 2020 t/m woensdag 25 november 2020
Tijd: woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur (2,5 uur)
Aantal cursisten: maximaal 8 (ruim voldoende ruimte voor de 1,5m. afstand)
Leslocatie: Heerenveense School
Minckelersstraat 11, 8442 CE Heerenveen (zie ook de pagina De locaties)
Docent: Marije Bouman
Kosten: € 250,00 inclusief materialen, inclusief koffie of thee
De cursus bestaat uit 10 lessen

Aan de hand van leuke opdrachten leert u omgaan met compositie, perspectief, kleur en toonwaarden waardoor u steeds beter vat krijgt op de mogelijkheden van het tekenen en schilderen. Daarbij worden verschillende werkmethodes onder de loep genomen. De gevorderden kunnen zich gaan specialiseren en krijgen daarbij persoonlijke begeleiding. Daarnaast is het mogelijk uw werk verdieping te geven tijdens de verdiepingscursus.

De lesruimte is op een prachtige locatie en van alle gemakken voorzien. Ook is deze goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur aanwezig met een tarief van €1,20 per uur. Er is een groot gratis parkeerterrein achter de K.R. Poststraat 121. Vanaf daar is het ca. 800 meter lopen.

Lees de algemene informatie
Meer informatie over de leslocatie