Helaas, deze cursus heeft de maximale hoeveelheid cursisten bereikt en is vol. Bekijk het overige aanbod om eventueel een andere keuze te maken.

Periode: 21 september 2021 t/m 30 november 2021
Gemiste lessen kunnen op 7 december worden ingehaald. Tijdens de herfstvakantie is er geen les
Tijd: dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur (2,5 uur)
Aantal cursisten: maximaal 8 (ruim voldoende ruimte voor de 1,5 m. afstand)
Leslocatie: Wijkcentrum De Spil, Sneek
Docent: Harmen Tulner
Kosten: € 250,00 inclusief materialen, koffie of thee. Bij een eventuele nieuwe lockdown in het najaar van 2021 ontvangt u het resterende cursusgeld terug
De cursus bestaat uit 10 lessen

Leer goed schilderen met de cursus realistisch schilderen in wijkcentrum De Spil in Sneek op de dinsdagavondStapsgewijs leren schilderen 
Bij de cursus Realistisch schilderen voor beginners en gevorderden ligt de nadruk op het leren maken van schilderijen met een gedetailleerde voorstelling. Door middel van een leuke stapsgewijze methode leert u tijdens deze cursus onder andere te werken met een monochrome onderschildering (grisaille). Deze techniek is voor beginners en gevorderden een prima methode om goed te leren schilderen. U leert spelenderwijs omgaan met toonwaarden en kleur. 

Verschillende technieken realistisch schilderen
Naast deze methode maken we ook regelmatig een uitstapje naar andere populaire werkwijzen binnen het realistisch schilderen waarbij wat losser wordt gewerkt. Tevens maakt u kennis met een aantal reproductietechnieken waarbij u leert een tekening of afbeelding over te brengen op het doek. We werken met olieverf en acryl.

De docent
De docent Harmen Tulner is een enthousiaste docent die zelf al meer dan 20 jaar figuratief schildert. Hij beschikt over een flinke hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van realistisch schilderen.
 

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze cursus Realistisch schilderen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Covid-19 maatregelen en uw cursusgeld

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn de groepen klein en kan er met gemak 1,5 m. afstand gehouden worden. Bij de entree is een desinfectiepompje voor de handen aanwezig. Tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de cursus schoongemaak. Het schilderlokaal in wijkcentrum De Spil is een ruim lokaal waar voldoende afstand kan worden gehouden.

Bij een eventuele nieuwe lockdown in het najaar van 2021 ontvangt u het resterende cursusgeld terug.

Heeft u nog vragen? Bel de docent. Tel. nr.: 06-36492381. 

Tip: Deze cursus is inclusief materialen. Wilt u zelf kunstschildermaterialen kopen? Planting Kunstenaarsbenodigdheden geeft 10% korting op alle kunstschildersmaterialen als u aangeeft dat u een cursus volgt bij Kunsthuis De Vleugel.

Heeft u nog vragen? Bel de docent. Tel. nr.: 06-36492381.

Lees de algemene informatie

Aanvullende afbeelding bij de cursus tekenen en schilderen