Deze cursus heeft de maximale hoeveelheid cursisten bereikt en is vol. Bekijk ons aanbod om eventueel een andere keuze te maken.

Periode: 27 september 2024 t/m 6 december 2024
Gemiste lessen kunnen op 13 december worden ingehaald. Tijdens de herfstvakantie is er geen les
Tijd: vrijdagochtend van 10:15 tot 12:45 uur (2,5 uur)
Aantal cursisten: maximaal 8 
Leslocatie: De Heerenveense School (schilderlokaal), Heerenveen
Docent: Harmen Tulner
Kosten: € 280,00 inclusief materialen en koffie/thee
De cursus bestaat uit 10 lessen

Leer figuratief en realistisch schilderen van een professionele docent en in een inspirerende omgeving in Heerenveen

Stapsgewijs realistisch leren schilderen
Bij de cursus Realistisch tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden ligt de nadruk op het leren maken van schilderijen met een gedetailleerde voorstelling. Door middel van een leuke stapsgewijze methode leert u realistisch schilderen. U leert stapsgewijs omgaan met toonwaarden en kleur. De materialen die gebruikt worden zijn olieverf en acryl.

Werk van cursisten

Beginners en gevorderden
Bent u een beginner? Dan zorgt de docent voor uitdagende opdrachten die er voor zorgen dat u direct aan de slag gaat met de meest gebruikte schildertechnieken voor realistisch schilderen. Gevorderde cursisten krijgen opdrachten die wat moeilijker zijn. U mag als cursist (beginner of gevorderd) altijd zelf bepalen wat u schildert. U hoeft dus niet het programma te volgen. In overleg met de docent kunt u uw eigen plan trekken en leerdoelen nastreven.

De docent
De docent Harmen Tulner is een enthousiaste docent die zelf al meer dan 25 jaar figuratieve schilderijen maakt. Hij beschikt over een flinke hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van realistisch schilderen.
 

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bedoeld voor jong en oud. U hoeft geen voorkennis te hebben.

Lees de algemene informatie