Cursus tekenen en schilderen op dinsdagochtend voor beginners en gevorderden te Heerenveen

De cursus bestaat uit 12 lessen.

Helaas, deze cursus heeft de maximale hoeveelheid cursisten bereikt en is vol, maar… Deze cursus gaat in het voorjaar 2020 weer van start! Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer de inschrijving voor deze cursus weer mogelijk is? Stuur een mail via het contactformulier

Periode: dinsdag 17 september 2019  t/m dinsdag 10 december 2019
Tijd: dinsdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur (2,5 uur)
Aantal cursisten: maximaal 10
Leslocatie: Heerenveense School (schilderlokaal), Minckelersstraat 11, 8442 CE Heerenveen (zie ook de pagina De locaties)
Docent: Marije Bouman
Kosten: € 250,00 inclusief materialen, koffie of thee

Ontwikkel je creativiteit tijdens de cursus voor beginners en gevorderden

Aan de hand van leuke opdrachten leert u omgaan met compositie, perspectief, kleur en toonwaarden waardoor u steeds beter vat krijgt op de mogelijkheden van het tekenen en schilderen. Daarbij worden verschillende werkmethodes onder de loep genomen. De gevorderden kunnen zich gaan specialiseren en krijgen daarbij persoonlijke begeleiding. Daarnaast is het mogelijk uw werk verdieping te geven tijdens de verdiepingscursus.

De lesruimte is op een prachtige locatie en van alle gemakken voorzien. Ook is deze goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur aanwezig met een tarief van €1,20 per uur. Er is een groot gratis parkeerterrein achter de K.R. Poststraat 121. Vanaf daar is het ca. 800 meter lopen. 

Aanmelden

Deze cursus heeft de maximale hoeveelheid cursisten bereikt en is vol.

Lees de algemene informatie.
Meer informatie over de leslocatie.