Ontwikkel je creativiteit tijdens de cursus voor beginners en gevorderdenDe cursus bestaat uit 12 lessen.
Helaas, deze cursus is vol. U kunt zich niet meer voor deze cursus opgeven. U kunt zich nog wel opgeven voor de cursus van woensdagochtend.

Tijd: dinsdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur
Periode: dinsdag 15 januari 2019  t/m dinsdag 9 april 2019
Aantal cursisten: maximaal 6
Leslocatie: Van Maasdijkstraat 23, 8441 CJ Heerenveen (zie ook de pagina Route)
Kosten: € 235,00 inclusief materialen, koffie of thee

Bij de cursussen tekenen en schilderen die op de locatie Van Maasdijkstraat te Heerenveen worden gegeven, staat het materiaal al klaar bij binnenkomst. Na afloop wordt dit door de docent opgeruimd. Er is ruimte om het werk op te slaan zodat er makkelijk een volgende keer op doorgewerkt kan worden.

Met kennis en oefening van de basisbeginselen zoals het gebruik van compositie, perspectief, kleur en toonwaarden leert u steeds beter tekenen en schilderen. Daarbij worden verschillende werkmethodes onder de loep genomen. De gevorderden kunnen zich gaan specialiseren en krijgen daarbij persoonlijke begeleiding.

Programma op te vragen bij de docent.

De locatie Van Maasdijkstraat is op loopafstand van het treinstation van Heerenveen.  Komt u met de auto? Er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur aanwezig met een parkeertarief van €1,20 per uur. Er is een gratis parkeerterrein aan de K.R. Poststraat. Vanaf daar is het ca. 700 meter lopen.