Cursus tekenen en aquarelleren te Heerenveen

Attentie: In navolging van het advies van het RIVM aangaande het tegengaan van de verspreiding van COVID-19 (coronavirus) heeft Kunsthuis De Vleugel besloten deze cursus niet door te laten gaan. Deelnemers die zich hebben opgegeven voor deze cursus krijgen zo spoedig mogelijk bericht.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het nieuwe aanbod voor het najaar 2020 op deze website staat? Geef dit dan via het contactformulier aan.

Periode: 6 mei 2020 t/m 10 juni 2020
Tijd: woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur (2,5 uur)
Aantal cursisten: maximaal 10
Leslocatie: Heerenveense School
Minckelersstraat 11, 8442 CE Heerenveen (zie ook de pagina De locaties)
Docent: Marije Bouman
Kosten: € 125,00 inclusief materialen, koffie of thee

Deze cursus tekenen en aquarelleren is zeer geschikt voor de cursist die het tekenen met potlood en houtskool en het schilderen met aquarelverf wil leren. Aquarelverf is een waterverf waarmee u met transparante kleurlagen op papier werkt.

U leert de basisbeginselen en diversiteit van het tekenen en alle mogelijkheden die aquarelverf te bieden heeft. Aan de hand van leuke opdrachten maakt u zich het materiaal eigen. Daarbij komen het gebruik van arceren, toonwaarden, compositie, perspectief en kleurgebruik aan de orde. De cursus is op ieders instapniveau te volgen.

Het programma van deze cursus tekenen en aquarelleren is op te vragen bij de docent.

Lees de algemene informatie.
Meer informatie over de leslocatie.