Periode: 22 september 2021 t/m 1 december 2021 
Gemiste lessen kunnen op 8 december worden ingehaald
Tijd: woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur (2,5 uur)
Aantal cursisten: maximaal 8 (ruim voldoende ruimte voor de 1,5m. afstand)
Leslocatie: Heerenveense School (schilderlokaal)
Docent: Harmen Tulner
Kosten: € 250,00 inclusief materialen, inclusief koffie of thee
De cursus bestaat uit 10 lessen

Leer op een ontspannen manier tekenen en schilderen bij Kunsthuis De Vleugel op de woensdagavond

Aan de hand van leuke opdrachten leert u omgaan met compositie, perspectief, kleur en toonwaarden. Zo krijgt u steeds beter vat op de mogelijkheden van het tekenen en schilderen. Daarbij worden verschillende werkmethodes onder de loep genomen. De gevorderden kunnen zich gaan specialiseren en krijgen daarbij persoonlijke begeleiding. 

De lesruimte is op een prachtige locatie en van alle gemakken voorzien. Ook is deze goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur aanwezig met een tarief van €1,20 per uur. Er is een groot gratis parkeerterrein achter de K.R. Poststraat 121. Vanaf daar is het ca. 800 meter lopen.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn de groepen klein en kan er met gemak 1,5 m. afstand gehouden worden. Bij de entree is een desinfectiepompje voor de handen aanwezig. Tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de cursus schoongemaakt. Het schilderlokaal van De Heerenveense School is een ruim lokaal waar voldoende afstand kan worden gehouden. 

Het programma is op te vragen bij de docent

Schrijf je in voor deze cursus

Lees de algemene informatie
Meer informatie over de leslocatie