Kunsthuis De Vleugel docent Harmen Tulner
Docent Harmen Tulner (Sint Annaparochie, 1969) geeft teken- en schildercursus op de woensdagavond.

Harmen Tulner is een bevlogen eerstegraads tekendocent met veel praktijkervaring op het gebied van tekenen en schilderen. Zelf heeft Harmen sinds zijn afstuderen aan de kunstacademie veel verschillende schilderstijlen beoefend. Tezamen met een passie voor beeldende kunst en een uitgebreide materiaalkennis is Harmen een docent die veel te bieden heeft voor elke cursist.

Het maakt niet uit of u een beginner bent en sinds de basisschool niet meer hebt getekend of dat u al prima uit de voeten kunt met verf, kwast en penseel; Harmen staat u met raad en daad bij om u steeds wat verder te brengen in uw ontwikkeling.

Een goede teken- en schildercursus is leerzaam, inspirerend en gezellig. Met de vaardigheden die u opdoet tijdens de cursussen van Kunsthuis de Vleugel zult u zich ook buiten de cursus beeldend sneller ontwikkelen.

Tijdens de cursus tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden kunt u het programma volgen die de docent aanbiedt. Wanneer er gestart wordt met een opdracht dan geeft Harmen een korte uitleg en een methode waarmee het best gewerkt kan worden. Soms geeft hij daarbij een demonstratie. De basisbeginselen worden nooit uit het oog verloren. Door telkens het belang van compositie, perspectief, toonwaarden, kleurgebruik en materiaaltoepassingen naar voren te halen, maken de cursisten zich het tekenen en schilderen steeds meer eigen. Op die manier wordt het een instrument tot zelfexpressie.

Marije Bouman is een CRKBO geregistreerd docent
Harmen Tulner is een CRKBO geregistreerd docent.

Opleiding: Academie Minerva Groningen, afgestudeerd in 1996, Docent Beeldende Kunst & Vormgeving 1e graad.

Exposities: Afgelopen jaren exposeerde Harmen in de volgende galeries: Galerie Vieleers (Amsterdam), Galerie Goutum (Goutum) en Galerie Het Raadhuis (Eenrum). www.harmentulner.nl