Docent Harmen Tulner

Harmen Tulner is werkzaam als beeldend kunstenaar en geeft cursussen tekenen en schilderen voor Kunsthuis de Vleugel op verschillende locaties in Friesland.

Naast de nodige vaardigheden heeft Harmen veel kennis over de kunstgeschiedenis. Dat is van belang omdat hij daarmee uw beeldende voorkeuren kan koppelen aan schilders en schilderstradities uit het verleden. Dat kan voor u weer een inspiratie zijn.

Tekenen en schilderen moet je vooral veel doen. Het hebben van talent is daarbij mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Als je maar plezier hebt in wat je doet! Belangrijk is dat er continuïteit ontstaat in uw leerproces. Wekelijks een paar uur schilderen zorgt er voor dat u routine krijgt. Na verloop van tijd kunt u daardoor steeds makkelijker tot stand brengen wat u voor ogen staat.

Opleiding: Academie Minerva, Groningen. Afgestudeerd in 1996. Docent beeldende vorming 1e graad. Harmen heeft bij Creativiteitscentrum De Cirkel te Heerenveen ervaring opgedaan in het geven van cursussen aan volwassenen.

Exposities: Harmen Tulner exposeerde in de afgelopen jaren bij diverse galeries zoals Galerie Vieleers (Amsterdam), Galerie Staphorsius (Westzaan), Galerie Goutum en Galerie Het Raadhuis te Eenrum. Nieuwsgierig naar de schilderijen die Harmen maakt? Bezoek hier zijn website.

Marije Bouman is een CRKBO geregistreerd docent
Harmen Tulner is een CRKBO geregistreerd docent.